Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Бравос и евала. Аз пък открих риболовния сезон, а мотора ще изчака още малко
    P.S. Бях малко скептичен за лепенките, но са паснали доста добре на моторетката
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Бях се настроил малко манекенската в събота-да закача корите на мотора,да си сложа дънките,якенцето,да поджиткам бавничко из града и накрая на залез слънце бях намислил едно местенце да наснимам мотора.А то какво стана-закачих корите,обляках се, отивам на бензиностанцията и на колонката до мен 1 момче с една Ямаха В-Макс вика:Към събора ли си ?Аз:Ами попринцип не,но на колко км е този събор ?Той:25-30 .....и дето се вика без да искам на събор отидох и плановете за пейзажни снимки отидоха на вятъра.Че и на всичкото отгоре 15-20км от пътя беше магистрала-и познаите как се чувствах с моя скакалец 20км само 140-145км/ч след Ямахата на колегата .....

Не е кой знае какво,но малко поразчупих визията и поне знам,че такава разцветка мотор имам само аз ;ДДД

Коментар

От: Re: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Колега аз моя го карам с 13/40 и до 3-та се изправя от газ и на 4 може да стане но малко ме е страх

Коментар

Колега браво супер яко си си направил мотора !!!!!

Коментар

Колеги как са ви моторите от към вибрации? Моя ме подлага на вибро масаж всеки път и нас силно вибрира в средните обороти

Коментар

Вибрациите при този модел са си в повечко ,така е ,но когато карам на "газ/спирачка" не го усещам,защото постоянно тялото ми се мести и мисленето отива върху пътя,предстоящия завой,кога да започнеш да спираш и т.н.....Вибрациите ги усещам когато го карам на магистрала или някои дълги прави отсечки,където караш нон-стоп с не по-малко от 130/140 и то за по-дълго време и в един момент усещаш как просто стоиш върху един яко вибриращ мотор,което + твърдата седалка и окачване е малко дразнещо.

Иначе при каране 100/110 не ми прави впечатление-даже си ми е кеф с такава скорост да си се разхождам.

Коментар

Първоначално публикуван от valken Преглед на мнение
                Колеги как са ви моторите от към вибрации? Моя ме подлага на вибро масаж всеки път и нас силно вибрира в средните обороти
                LC4 е ужасен от към вибрации Играл съм го този мач и мога да кажа, че това е един от малкото му недостатъци! Ако вибрациите те дразнят, изхода е да смениш мотора с някое японско супермото, както направих и аз
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

След разходката с мотора днес ми поостана малко време-измих го хубаво,смазах веригата поогледах дали всичко е наред и вече чакам откриването на сезона във Варна на 12 (събота).04.2014

Коментар

Както всяко откриване и това мина с много прекъсвачи,пилене на гуми,рок и т.н и т.н.......имаше много хубави машини от всеки клас,триколки,атв-та-все машини на много високо ниво.
                    За мое съжаление обаче над 250цц супермотота имаше само 3 ! ;(
                    Но пък за радост 2-от тези три бяха КТМ ЛЦ4-КИ Запознах се с момчетата,приказвахме доста...накрая направих една 30км разходка с едното от тях.

Малко снимки:
                    Моята тротонетка и после аз до нея:

Ето го и колегата с абсолютен брат на моя-KTM LC4 660 SMC 2003

Малко по късно се запознах и със собственика на KTM LC4 640 2005,с който и покарахме след това:

Коментар

По-късно дойде и една Хускварна може би 450-ка,ако бъркам-поправяйте:

Коментар

После аз,момчето с 640-ката и две 1000-ки се поразходихме и за днес това беше.Две снимки за финал:

Коментар

Нищо лично, ама колегите с другите ЛЦ 4-ки направо бледнеят пред твоята Ясно и изразително се вижда фейслифта и положения от теб труд, така че сега му е времето да се кефиш на макс Мисля, че това хъски е 570-ка, но не съм 100% сигурен.На откриването в София преди две седмици, видях доста супермото машини, но в тая лудница нямах време да говоря с колегите. Гледам че другите ЛЦ 4-ки ги карат с английски номера, това някаква мода при вас ли е или просто за минаване на метър пред закона ??? Ако е последното, може да кажеш на момчетата, че с тези номера и без английска застраховка, положението им не е хич розово........
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Благодарско колега ! За номерата- не знам,може би 2-рото,но всеки си има глава на раменете да му мисли.Моят мотор е регистриран с платена ГО,данък и преглед...аз също имам А2 категория.Номера е отдолу,заради камерите,а и все пак ако някога някъде ми вдигнат палка а аз съм 40-50+ ограничението-ще си подмина.Не обичам бяганията от полицията,но в подобни ситуации за мен това е решението.

Лично аз бях повече от изненадан от оскъдното присъствие на този тип мотори.........аз си мислех,че сега като съм за 3 месеца във Варна ще има постоянно с кой да карам,ще се срещат често СМ-та....а то излезна,че в градове като Хасково,Свиленград и Димитровград супермототата са повече от Варна.
                            Вече 2 месеца карам мотора ВСЕКИ ДЕН,а и често излизам вечер с него-досега НИТО ВЕДНЪЖ не съм се засякъл с супермото.
                            Дано събота и неделя с момчетата с лц4-ките да излизаме,че вече направо ми е гадно постоянно всеки ден сам да карам.

П.С.Излях си душата

Коментар

Браво за хубавото прекарано време.
                              Аз не видях никъде Лц4 2005г.Но гордо може да се фукаш с твоя пред останалите лц4-ки.
                              KTM 640 LC4 Prestige Supermoto;YAMAHA WR450F/08

Коментар

Аз също колега доколкото съм гледал из нета и чел,знам,че тези кори се слагат на моделите ДО 2004.2005 е с новия тип задница.Но човека каза моя е 2005 и аз го приех

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                                X